Wie ben ik

Mijn naam is Anja Adriaansen, ik woon in Hoofddorp. Vanuit huis werk ik sinds een aantal jaren parttime als voedings- en leefstijlcoach. Voeding en het effect van voeding op je gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Toen ik in 1981 de studie diëtiek afrondde was er een stop op de paramedische beroepen en ben ik ander werk gaan doen. De ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid ben ik steeds blijven volgen.

Sinds 2009 coach ik mensen om veranderingen in hun voedingspatroon of leefstijl aan te brengen om zo een betere gezondheid te verkrijgen. Een betere gezondheid kan door je voeding te veranderen, of je leefstijl. Of door regelmatig te ontspannen. Voor dit laatste heb ik de Raindrop Massage Technique geleerd. Door het gebruik van diverse etherische oliën krijgt het immuunsysteem een oppepper en kan je lichaam de balans weer herstellen.

2013 – 2014 Opleiding Superfood Expert Coach bij Sonnevelt opleidingen succesvol afgerond.

2015 Opleiding Oerslank Coach Licentie B bij Yvonne van Stigt succesvol afgerond.

2015 – 2016 Opleiding Voetreflexologie bij Civas succesvol afgerond

2015 – 2016 Opleiding Raindrop massage Technique by Young Living succesvol afgerond

2016 Opleiding Aromatherapie bij Civas succesvol afgerond

2016 C.A.R.E. Intensive training, Londen

2017 Continuing Professional Development in VITAFLEX & RAINDROP TECHNIQUES

In mijn vrije tijd beoefen ik Tai Chi en roei ik sinds 2015. Daarnaast kan je me vinden in mijn moestuin waar ik me lekker kan uitleven en heerlijk tot rust kom: ontspanning door inspanning!

Het is mijn passie om mensen te begeleiden om hun gezondheid terug te kunnen krijgen door middel van voeding, leefstijl en etherische oliën.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of een afspraak neem dan contact met mij op.

Neem contact op